Ιωάννης Μυτιληναίος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 1971. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική σχολή της Σόφιας το 1999, ενώ πήρε την αναγνώριση του τίτλου σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ δυο χρόνια αργότερα και το 2002 άνοιξε ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Αιγάλεω επί της Δημαρχείου 25, στο οποίο και απασχολείται μέχρι και σήμερα, σχεδόν σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής και σε συνεργασία με κάθε απαραίτητη ειδικότητα.

Με το ψάρεμα ασχολείται από μικρό παιδί ψαρεύοντας κυρίως χταπόδια με καμάκι, ενώ μέσω του Γλαύκου γνώρισε τον κόσμο του ψαροντούφεκου, με τον οποίο και έμεινε σε επαφή μέχρι και το 2009, οπότε και “έμπλεξε” κυριολεκτικά με το jigging. Έκτοτε, το καλάμι τον κέρδισε σχεδόν ολοκληρωτικά, αφού επεκτάθηκε πρακτικά σε οποιαδήποτε τεχνική μπορεί κάποιος να κάνει με αυτό. Αγαπημένη τεχνική παραμένει το jigging, σε κάθε του μορφή, ενώ ασχολείται πολύ με το ζωντανό δόλωμα. Είναι για χρόνια βασικός συνεργάτης του περιοδικού ‘’Ψάρεμα με σκάφος’’.


BIO MARE. Αρώματα για φυσικά και τεχνητά δολώματα από την TECHNOFISH

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

BIO MARE. Αρώματα για φυσικά και τεχνητά δολώματα από την TECHNOFISH

Το BIO MARE της ΤechnoFISH με βάση το τυρί, τη γαρίδα, την σαρδέλα και το σκόρδο - τυρί, είναι ένα απόλυτα φυσικό, συμπυκνωμένο πρόσθετο, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε τα φυσικά και τεχνητά σας δολώματα ακόμα πιο θελτικά προς τα θηράματα.

Διατίθεται σε πλαστική φιάλη σπρέυ.

Συσκευασία: 60ml

Διαθέσιμες γεύσεις: Σαρδέλα, Γαρίδα, Σκόρδο - τυρί, Σκόρδο

Το BIO MARE ένα καινοτόμο προϊόν σε μορφή παχύρευστου λαδιού, υψηλής ποιότητας με Φερομόνες, Αμινοξέα, Αρώματα που εφαρμόζεται σε κάθε φυσικό Δόλωμα, Μαλάγρες καραβιδάκι, μάνες, ζύμες κ.α. καθώς και σε τεχνητό όπως, Καλαμαριέρες, Σιλικόνες, Πλάνους, Τεχνητά κ.α.

Το άρωμα BIO MARE βοηθά στο ψάρεμα των Καλαμαριών και της Σουπιάς είτε από την ακτή, είτε από την βάρκα, αλλά και σε Spinning τεχνικές όπως, Light και Heavy Rock Fishing.

Διατηρεί τη φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχει υψηλό επίπεδο απορροφητικότητας από ό,τι άλλα αρώματα και αυτό κάνει την μεγάλη διαφορά.

Τα Αμινοξέα και οι Φερομόνες στο ψάρεμα, αποτελούν μια αμφιλεγόμενη και πολυσυζητημένη στρατηγική στους κόλπους των ψαράδων. Η προσθήκη αµινοξέων στα δολώµατά µας, έχει παρατηρηθεί ότι µπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να κάνει τη διαφορά, όταν τα ψάρια δεν είναι ιδιαίτερα δραστήρια και κινητικά.

Οι φερομόνες και τα αμινοξέα δημιουργούν διατροφικό παροξυσμό στους θηρευτές στο σημείο όπου εφαρμόζεται. Οι γεύσεις και τα αρώματα που εκλύονται, ξυπνούν τα ένστικτα των θηρευτών για επίθεση.

Η εφαρμογή ελάχιστης μόνο ποσότητας, ψεκάζοντας πάνω στα τεχνητά, στις καλαμαριέρες, σε νωπά δολώματα, αλλά και σε μαλάγρες είναι αρκετή για να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

TECHNOFISH

Κοραή 24, Μοσχάτο, Τηλ: 21 0941 0096

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top