Ιωάννης Μυτιληναίος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 1971. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική σχολή της Σόφιας το 1999, ενώ πήρε την αναγνώριση του τίτλου σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ δυο χρόνια αργότερα και το 2002 άνοιξε ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Αιγάλεω επί της Δημαρχείου 25, στο οποίο και απασχολείται μέχρι και σήμερα, σχεδόν σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής και σε συνεργασία με κάθε απαραίτητη ειδικότητα.

Με το ψάρεμα ασχολείται από μικρό παιδί ψαρεύοντας κυρίως χταπόδια με καμάκι, ενώ μέσω του Γλαύκου γνώρισε τον κόσμο του ψαροντούφεκου, με τον οποίο και έμεινε σε επαφή μέχρι και το 2009, οπότε και “έμπλεξε” κυριολεκτικά με το jigging. Έκτοτε, το καλάμι τον κέρδισε σχεδόν ολοκληρωτικά, αφού επεκτάθηκε πρακτικά σε οποιαδήποτε τεχνική μπορεί κάποιος να κάνει με αυτό. Αγαπημένη τεχνική παραμένει το jigging, σε κάθε του μορφή, ενώ ασχολείται πολύ με το ζωντανό δόλωμα. Είναι για χρόνια βασικός συνεργάτης του περιοδικού ‘’Ψάρεμα με σκάφος’’.


Ψαροσύνη - Το ψάρεμα από τον καναπέ!

του Γιάννη Μυτιληναίου

Ψαροσύνη - Το ψάρεμα από τον καναπέ!

Στην εποχή του facebook, του twitter του instagram και των υπολοίπων δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δε θα ήταν δυστυχώς δυνατό να μην ενσωματωθούμε και εμείς οι ψαράδες, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες. Έτσι, τις μέρες που ο καιρός είναι ακατάλληλος για θαλασσινές εξορμήσεις ή ο φόρτος εργασίας μας είναι τέτοιος, που δεν μας επιτρέπει την απόδραση στο θαλασσινό στοιχείο, πάρα πολλοί από εμάς, έχουν επιδοθεί σε ένα νέο υποείδος ψαρέματος, το ψάρεμα από τον καναπέ του σπιτιού τους.

Back To Top