ΣΙΜ ΑΕ

ΣΙΜ Α.Ε.

Η εταιρεία ΣΙΜ μετρά 60 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των ειδών αλιείας. Μέσα σε αυτό το διάστημα  έχουμε αναπτύξει τεράστια εμπειρία και πολύτιμη τεχνογνωσία και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των συνεργατών μας.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως: Owner, Dam, Colmic, Tatler, Gomoku, Storm, Rapala, Ragot, Behr, Meiho – Versus, Traper, Perlon, Sufix, YGK, Mylon, Scotty, American Tackle, Spetton, Tecnomar κ.ά. Ταυτόχρονα διαθέτουμε προϊόντα πασίγνωστων εταιρειών όπως: Yo-zuri, Yamashita, Mustad, VMC, Maruto, Stonfo κ.ά. Παράλληλα, μένοντας πιστοί στην εξελικτική μας πορεία, δημιουργήσαμε ορισμένες σειρές προϊόντων με δικά μας brands, τα οποία ήδη έχουν γίνει γνωστά για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις ανταγωνιστικές τιμές: Sim Engineering, Shinka, Primus, Uno, Sim-Sub, Simply Camp.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της ΣΙΜ Α.Ε.


Πετονιά FLUOROCARBON SEA PHANTOM από τη SIM ENGINEERING.

Του Αντώνη Δρόσου T.174

Πετονιά FLUOROCARBON SEA PHANTOM από τη SIM ENGINEERING.

Πετονιά 100% fluorocarbon σχεδιασμένη για σκληρές συνθήκες ψαρέματος, ακόμη και σε μεγάλα βάθη. Είναι δυνατή, ανθεκτική, με μεγάλη αντοχή στη φθορά που προκαλεί η τριβή και πρακτικά αόρατη μέσα στο νερό. Θα τη βρούμε σε συσκευασία των 50 μέτρων και σε διαμέτρους από 0.30 έως και 0.75 χιλιοστά.

Χταποδάκια SALT-X OCTO TEASERS της DAM.

Του Αντώνη Δρόσου T.174

Χταποδάκια SALT-X OCTO TEASERS της DAM.

Τεχνητό δόλωμα βάρους 100 και 150 γραμμαρίων, που μοιάζει πάρα πολύ με αληθινό χταπόδι. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό τεχνητό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψάρεμα από τη βάρκα με κάθετη αργή κίνηση πάνω - κάτω, η οποία κάνει τα πλοκάμια του να κινούνται με φυσικό τρόπο.

Back To Top