Συρτή

Η σύρτη είναι μια σχετικά εύκολη και πολύ δημοφιλής τεχνική, που μας έρχεται από τα παλιά. Μπορεί να είναι είτε ελαφριά τραβώντας ένα τεχνητό πίσω από τη βάρκα χωρίς καθόλου τη χρήση μολυβιών ή να γίνεται στα μεσόνερα με λίγα βάρδια και ακόμα κοντά στο βυθό με μηχανισμό συρτής και την χρήση πολλών μολυβιών, με στόχο βέβαια μεγάλα και ποιοτικά ψάρια.


ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - Όλο το χρόνο με τρείς τεχνικές.

Του Κωνσταντίνου Λυκογιώργου

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - Όλο το χρόνο με τρείς τεχνικές.

Δεν θα αργούσε η στιγμή που θα ερχόταν για να αναφερθώ στο καλαμάρι. Σε αυτό το υπέροχο δεκάποδο που ανήκει στα διβράχια μαλάκια. Το συναντάμε όλο το χρόνο σε διάφορα βάθη ανάλογα τη θερμοκρασία και από την βάρκα το κυνηγάμε με eging ή συρτή ή καθετή. Για αυτά θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο για το πιο αγαπητό ίσως δόλωμα για ψάρια αλλά και για εμάς. Τρομερός μεζές που με καλή παρέα δημιουργούνται στιγμές αξέχαστες.

HALCO ROOSTA POPPER 60 από την DBS FISHING

Του Νίκου Ρακιτζή

HALCO ROOSTA POPPER 60 από την DBS FISHING

Το ROOSTA POPPER της HALCO θεωρείται παγκοσμίως το καλύτερο τεχνητό για ψάρεμα επιφανείας. Η δομή του είναι φτιαγμένη για τέλειες βολές. Όταν δε πέσει στο νερό κάνει εξαιρετικές πιτσιλιές και κινήσεις που διεγείρει τα ψάρια. Τεχνητό της κατηγορίας popper από την Halco, το οποίο προκαλεί θόρυβο και πανικό κατά την κίνησή του, ενώ διαθέτει και μεγάλη επίδοση στις βολές.

O διαγωνισμός ψαρέματος GAME FISHING 2022 από τον ΜΟΦΣ στη Χαλκιδική αναβάλλεται.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

O διαγωνισμός ψαρέματος GAME FISHING 2022 από τον ΜΟΦΣ στη Χαλκιδική αναβάλλεται.

Ο Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, θα διοργανώσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς για 30η χρονιά, τον διαγωνισμό ψαρέματος "GAME FISHING 2022", συρτής ανοιχτής θαλάσσης, στην θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Κουφό της Χαλκιδικής.

CORAL CF100R BLACK/GOLD από την DBS FISHING

Του Νίκου Χαλκίδη

CORAL CF100R BLACK/GOLD από την DBS FISHING

Μηχανισμός συρτής & Jigging από την DBS FISHING.

Οι Έλληνες ψαρεύουν παντού! Αρκεί να’χει θάλασσα...

του Νίκου Χανιώτη

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 13011
  • 0 Σχόλια
Οι Έλληνες ψαρεύουν παντού!  Αρκεί να’χει θάλασσα...

Ησυχία δεν έχουν οι Έλληνες ψαράδες! Όπου και αν βρεθούν, σε οποιεσδήποτε συνθήκες, έτσι και μυρίσουν θάλασσα, κάτι φαίνεται να τους ξυπνάει μέσα τους και τρώγονται και πάλι στο πώς και στο τι θα σκαρώσουν για να βρεθούν κοντά της, έστω και για λίγο. Ένα πράγμα μυστήριο, λες και έχουμε στερηθεί τη θάλασσα στη χώρα μας, λες και δεν μπορούμε να κάνουμε μακριά της ούτε λεπτό.

Back To Top