Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Ψάρεμα με Σκάφος : Σμαρώ Καλαϊτζή & σια οε

ΣΜΑΡΩ ΚΑΛΑΙΤΖΗ & ΣΙΑ ΟΕ - ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΣΜΑΡΩ & ΣΙΑ ΟΕ Είδη Αλιείας

Εμείς ως τρίτη γενιά εξελίσσουμε την εταιρεία με σταθερά βήματα προόδου, ακόμη και 69 χρόνια μετά διατηρώντας την στην κορυφή του χονδρικού εμπορίου των ειδών αλιείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Αξιοσημείωτη είναι η εμπιστοσύνη και η αποκλειστικότητα από μια ευρεία γκάμα κορυφαίων εταιρειών ( BALZER, HAYBUSA, RAPALA, WILLIAMSON, LUHR JENSEN, TORTUE, BLUE FOX, OMOTO, BALSAX, STRIKE PRO, RAGLOU, TOP SECRET, MERCAN, TERIKO, DYNAMITE) και ιδιαίτερα από την εταιρεία PREGIO που εδώ και επτά χρόνια κατέχει κορυφαία θέση με τα προϊόντα της στην αγορά, καθώς παρέχει άριστη ποιότητα κατασκευών και απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό με την άμεση διάθεση προϊόντων απ’ ευθείας από το εργοστάσιο, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, για κάθε οικονομική δυνατότητα.

Με τιμή
Χρήστος & Αναστασία Καλαϊτζή

ΣΜΑΡΩ ΚΑΛΑΪΤΖΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. / Είδη Αλιείας

ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου Γ' Είσοδος Ο.Τ. Α39, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 569455, 2310 569456, fax 2310 569457

www.skalaitzi.cominfo@skalaitzi.com


Νέο συρόμενο Tenya SE 108 από τη Hayabusa & Νέο νήμα Arrow Χ9 από την Pregio.

Του Μάρκου Βιδάλη

Νέο συρόμενο Tenya SE 108 από τη Hayabusa & Νέο νήμα Arrow Χ9 από την Pregio.

Δολώνεται τόσο απλά! Και αποδίδει ακόμα καλύτερα! Το συρόμενο Tenya SE 108 φέρνει ξανά το Tenya ψάρεμα στο προσκήνιο, ακόμα πιο αποτελεσματικά, αφού το ψάρι παίρνει το δόλωμα χωρίς αντίσταση!

To Arrow της Pregio είναι ένα εξαιρετικό νήμα εννέα κλώνων (Χ9) με αντοχή που δεν φαντάζεστε και εκπληκτικά απαλή υφή! Είναι κατάλληλο για όλες τις τεχνικές βάρκας και διαπρέπει λόγο της γενικής συμπεριφοράς του!

Pregio - Νέο καλάμι Super Light Jigging.

Του Μάρκου Βιδάλη

Pregio - Νέο καλάμι Super Light Jigging.

Ένα μοναδικό καλάμι για light vertical jigging με ότι χρειάζεται ο σύγχρονος ψαράς. Νευρικό για να δίνει ζωηρότατη κίνηση στον πλάνο μας, αλλά και με εξαιρετική σχέση προοδευτικής κύρτωσης και δύναμης, ώστε να κουράζει τον αντίπαλο πάντα με προσοχή και χωρίς ρίσκο κοψίματος.

Γαλότσες 862 Greenlander από την Lemigo.

Του Μάρκου Βιδάλη

Γαλότσες 862 Greenlander από την Lemigo.

Πρόκειται για ένα ακόμα μοντέλο της καταπληκτικής εταιρείας Lemigo που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει πολλές διαφορετικές πτυχές του ψαρέματος εξίσου αποδοτικά. Η Greenlander είναι μια γαλότσα, τόσο του παράκτιου ψαρά που περπατάει τις ακτές ψαρεύοντας, όσο και του σκαφάτου, έτοιμη να κρατήσει τα πόδια στεγνά και ζεστά καθ’ όλη την διάρκεια του ψαρέματος, από το ρίξιμο του τρέιλερ μέχρι και την επιστροφή.

Back To Top