Χρήστος Γιαννέλης


Εξοπλισμός - Η σωστή επιλογή ανάλογα με την τεχνική

του Χρήστου Γιαννέλη

Εξοπλισμός - Η σωστή επιλογή ανάλογα με την τεχνική

Η επιλογή εξοπλισμού σε κάθε είδους ψάρεμα που πρόκειται να ασχοληθούμε είναι ένα μεγάλο και δύσκολο κεφάλαιο που ειδικά αν δεν έχουμε κάποιον να μας βοηθήσει, τις περισσότερες φορές θα μας κοστίσει πολύ ακριβά.

Όταν θα μπούμε λοιπόν σε κάποιο από τα πολλά καταστήματα με είδη αλιείας για να αγοράσουμε τον πρώτο μας εξοπλισμό, θα πρέπει να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό μας του τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε. Όπως είχα αναφέρει και στο προηγούμενο άρθρο μου, οι τεχνικές που μπορούμε να κάνουμε από το σκάφος είναι πολλές.

Ψαροσύνη - Η πρώτη επαφή με το ψάρεμα

Του Χρήστου Γιαννέλη

Ψαροσύνη - Η πρώτη επαφή με το ψάρεμα

Είναι πλέον γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια το ψάρεμα από το σκάφος κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς στη χώρα μας. Δεν είναι λίγοι δε και οι φίλοι που μέχρι τώρα ασχολιόντουσαν μόνο με το υποβρύχιο ψάρεμα, αλλά αποφάσισαν να μάθουν και να γνωρίσουν και άλλες τεχνικές ψαρέματος. Ανάμεσα σε αυτούς και εγώ.

Μετά λοιπόν από είκοσι και πλέον χρόνια φανατικής ασχολίας με το υποβρύχιο κυνήγι και μετά από την προτροπή ενός φίλου, επίσης ψαροντουφεκά, ξεκίνησα δειλά δειλά να γνωρίσω τον κόσμο του ψαρέματος με καλάμι.

Back To Top