Δημοσθένης Βαρβέρης

Το 1987 ίδρυσε τον έκθεση ΝΑΤΕΧ με τον τίτλο έκθεση ΚΥΝΗΓΙ & ΨΑΡΕΜΑ. Ήταν η πρώτη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για το ψάρεμα, το κυνήγι, την κυνοφιλία, και το ψαροτούφεκο. Το 1993 η έκθεση είχε εντάξει και τα θέματα της κατάδυσης, του κάμπινγκ και του outdoor με τον τίτλο ΚΥΝΗΓΙ, ΨΑΡΕΜΑ, ΚΑΤΑΔΥΣΗ & CAMPING.

Στον εκδοτικό τομέα εξέδωσε το 1990, για πρώτη φορά τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΛΩΝ. Από το 1992 ξεκίνησε η έκδοση των περιοδικών με πρώτο τον ΒΥΘΟ (ψαροτούφεκο & ελεύθερη κατάδυση). Μετά ακολούθησαν τα περιοδικά ΨΑΡΕΜΑ (ψάρεμα από την ακτή), GREEK DIVER (αυτόνομη κατάδυση), ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ (ψάρεμα από το σκάφος), ΑΡΤΕΜΙΣ (κυνήγι, κυνοφιλία και σκοποβολή) και το 1999 το περιοδικό ΣΚΑΦΟΣ.

Τα τελευταία χρόνια και ο ίδιος αρθρογραφεί στα περιοδικά ΣΚΑΦΟΣ & ΒΥΘΟΣ, και ΨΑΡΕΜΑ με ΣΚΑΦΟΣ.


Αιτήματα του ΣΕΚΑΠΛΑΣ για τη νομοθεσία των ρυμουλκούμενων οχημάτων – Trailers.

Του Δημοασθένη Βαρβέρη

Αιτήματα του ΣΕΚΑΠΛΑΣ για τη νομοθεσία των ρυμουλκούμενων οχημάτων – Trailers.

Σας ενημερώνουμε ότι την 27η Ιανουαρίου 2021 αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας είχε συνάντηση, στο Υπουργείο Μεταφορών, με τον Υφυπουργό Μεταφορών κύριο Γιάννη Κεφαλογιάννη, στις αρμοδιότητες του οποίου υπάγεται το επίδικο θέμα.

Στις σχετικές συζητήσεις συμμετέσχε και ο Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. και αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ίδιου πολιτικού κόμματος κύριος Χρήστος Μπουκώρος με τη συνδρομή του οποίου όχι μόνον επισπεύτηκε η συνάντηση με τον Υφυπουργό αλλά και συμπαραστάθηκε ενεργά στις προτάσεις μας κατά την εξειδίκευσή τους, προς τον οποίο εκφράζουμε και εγγράφως τις ευχαριστίες μας για το ενδιαφέρον του στα πλήρως αιτιολογημένα αλλά και ώριμα αιτήματά μας προσαρμοσμένα σε κάθε περίπτωση στη νομιμότητα.

Aυστηρό lockdown σε Αχαρνές, παράταση σε Ασπρόπυργο, άρση σε Ελευσίνα. Παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση για κυνήγι και ψάρεμα.(!!!???)

Παρασκευή 15/1/2021

Aυστηρό lockdown σε Αχαρνές, παράταση σε Ασπρόπυργο, άρση σε Ελευσίνα. Παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση για κυνήγι και ψάρεμα.(!!!???)

Aυστηρό lockdown σε Αχαρνές, παράταση σε Ασπρόπυργο, άρση σε Ελευσίνα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση για κυνήγι και ψάρεμα. (!!!???)

Σκληρό lockdown σε Αχαρνές ανήγγειλε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Το προεδρικό διάταγμα Π.Δ. 373/85 (Α' 131) «περί ερασιτεχνικής αλιείας και αθλητικής αλιείας»

Ορίζει τους κανόνες της διεξαγωγής του ψαρέματος τόσο σε επίπεδο ψυχαγωγίας όσο και σε αγωνιστικό.

Το προεδρικό διάταγμα Π.Δ. 373/85 (Α' 131) «περί ερασιτεχνικής αλιείας και αθλητικής αλιείας»

Το προεδρικό διάταγμα Π.Δ. 373/85 (Α' 131) «περί ερασιτεχνικής αλιείας και αθλητικής αλιείας», ορίζει τους κανόνες της διεξαγωγής του ψαρέματος τόσο σε επίπεδο ψυχαγωγίας όσο και σε αγωνιστικό.

Το τελευταίο τροποποιήθηκε από το προεδρικό διάταγμα Π.Δ. 86/98 (Α'78) «περί αλιείας οστράκων», όπως επίσης και από τις διατάξεις που διέπουν τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1967/2006 «περί των σχετικών μέτρων διαχείρισης για την βιώσιμη εκμετάλλευση των αλιευτικών πόρων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου».

Back To Top