Ιωάννης Μυτιληναίος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 1971. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική σχολή της Σόφιας το 1999, ενώ πήρε την αναγνώριση του τίτλου σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ δυο χρόνια αργότερα και το 2002 άνοιξε ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Αιγάλεω επί της Δημαρχείου 25, στο οποίο και απασχολείται μέχρι και σήμερα, σχεδόν σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής και σε συνεργασία με κάθε απαραίτητη ειδικότητα.

Με το ψάρεμα ασχολείται από μικρό παιδί ψαρεύοντας κυρίως χταπόδια με καμάκι, ενώ μέσω του Γλαύκου γνώρισε τον κόσμο του ψαροντούφεκου, με τον οποίο και έμεινε σε επαφή μέχρι και το 2009, οπότε και “έμπλεξε” κυριολεκτικά με το jigging. Έκτοτε, το καλάμι τον κέρδισε σχεδόν ολοκληρωτικά, αφού επεκτάθηκε πρακτικά σε οποιαδήποτε τεχνική μπορεί κάποιος να κάνει με αυτό. Αγαπημένη τεχνική παραμένει το jigging, σε κάθε του μορφή, ενώ ασχολείται πολύ με το ζωντανό δόλωμα. Είναι για χρόνια βασικός συνεργάτης του περιοδικού ‘’Ψάρεμα με σκάφος’’.


HALCO ROOSTA POPPER 60 από την DBS FISHING

Του Νίκου Ρακιτζή

HALCO ROOSTA POPPER 60 από την DBS FISHING

Το ROOSTA POPPER της HALCO θεωρείται παγκοσμίως το καλύτερο τεχνητό για ψάρεμα επιφανείας. Η δομή του είναι φτιαγμένη για τέλειες βολές. Όταν δε πέσει στο νερό κάνει εξαιρετικές πιτσιλιές και κινήσεις που διεγείρει τα ψάρια. Τεχνητό της κατηγορίας popper από την Halco, το οποίο προκαλεί θόρυβο και πανικό κατά την κίνησή του, ενώ διαθέτει και μεγάλη επίδοση στις βολές.

Αφού πραγματοποιήσετε την βολή, αφήσετε μερικά δευτερόλεπτα να περάσουν, πριν ξεκινήσετε την ανάκτηση. Αυτό θα επιτρέψει στο Halco Roosta να βρει τη θέση και ισορροπία του στο νερό και να προσφέρει σωστά την κίνησή του. Αντίθετα, αν ξεκινήσετε την ανάκτηση αμέσως μετά την πρόσκρουσή του στο νερό, θα χάσετε μερικά μέτρα, μέχρι το τεχνητό να βρει την ισορροπία του.

Το Halco Roosta Popper είναι ένα απλό στη χρήση του τεχνητό, το οποίο μπορείτε να δουλέψετε με τρεις τρόπους:

  1. Με το καλάμι ψηλά, πραγματοποιήστε χτυπήματα και το Roosta Popper θα πραγματοποιήσει έντονο παφλασμό.
  2. Με το καλάμι χαμηλά, πραγματοποιήστε χτυπήματα και το Roosta Popper θα κάνει πιο έντονες κινήσεις Popping. Θα βυθίζεται λίγο μέσα στο νερό μετά από κάθε χτύπημα.
  3. Με σταθερή ανάκτηση το Halco Roosta Popper θα πραγματοποιήσει έντονη κίνηση σε συνδυασμό με πιτσίλισμα.

Στον ελληνικό χώρο έχει μεγάλη επιτυχία. Η καλύτερη εποχή για το Roosta Popper είναι το Φθινόπωρο μέχρι και τον Χειμώνα.

Θα σας φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε Παλαμίδες, Λίτσες, Τόνους, Γοφάρια και Λούτσους.

DBS FISHING

Θεσσαλονίκη: 2310 486750
Δευτέρα - Παρασκευή.: 09:00-21:00
Σάββατο: 09:00-14:00

Αθήνα: 210 5757227
Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00-17:00

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top