Κορυφαία προϊόντα υποκατάστατων πάγου & ψυγείων από την Τechni Ice.

Του Αντώνη Δρόσου

Κορυφαία προϊόντα υποκατάστατων πάγου & ψυγείων από την Τechni Ice.

Η Τechni Ice Hellas είναι μια εισαγωγική εταιρεία, με κύρια δραστηριότητα την αποκλειστική διάθεση και προώθηση υψηλής ποιότητας υποκατάστατων πάγου και προιόντων θερμικής μεταφοράς, τα οποία απευθύνονται τόσο στην καταναλωτική όσο και στην επαγγελματική αγορά.

Την Τechni Ice Hellas την γνωρίζουμε στην Ελλάδα από τις συμμετοχές της στην έκθεση ΝΑΤΕΧ - ανελλιπώς από το 2003 – που μας παρουσιάζει τα ψυγεία αλλά και τον τεχνητό πάγο της εταιρίας.

Η Τechni Ice Australia

Το κύριο προϊόν της εταιρείας είναι ο τεχνητός πάγος Τechni Ice, ένα κορυφαίας ποιότητας καινοτομικό και επαναχρησημοποιήσιμο υποκατάστατο πάγου, με ψυκτική ικανότητα 6 φορές μεγαλύτερη από τον κανονικό πάγο.

Ο τεχνητός πάγος Techni Ice εφευρέθηκε και αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στην Αυστραλία απο την Global National Australia Pty Ltd - www.techniice.com, όπου και κατασκευάζεται αποκλειστικά. Από την αρχή της παραγωγής του και μετά, το προιόν έχει υποστεί επαναστατικές βελτιώσεις και έχουν αναπτυχθεί διάφορα μοντέλα, με τελευταία εξέλιξη το μοντέλο HDR (Heavy Duty Re-usable) - για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Ο τεχνητός πάγος Techni Ice εξάγεται σε 18 χώρες παγκοσμίως και είναι πρώτος σε πωλήσεις στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μεγάλης Βρετανίας και της Αυστραλίας. Το προιόν βρίσκει εφαρμογές σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, στο χώρο του camping και της αλιείας, στον κλάδο της Ιατρικής και της Φαρμακευτικής, της φιλοξενίας, των μεταφορών και του catering, καθώς και σε πλήθος άλλες χρήσεις.

Η Τechni Ice Ηellas διαθέτει, επίσης, μια σειρά υψηλής ποιότητας φορητών ψυγείων, κατασκευασμένων με δυο διαφορετικές μεθόδους χύτευσης, την περιστροφική και τη μέθοδο χύτευσης ψεκασμού (roto-moulding and injection-moulding), τα οποία διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Kατασκευασμένα από ενισχυμένο πλαστικό, είναι ιδανικά για camping, ψάρεμα καθώς και επαγγελματικές μεταφορές (ψυχρές και θερμές), ευαίσθητες στη θερμοκρασία.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο 210 960 4524 

Ευξείνου Πόντου 85, 165 62 Γλυφάδα, https://techniice.gr/, info@techniice.gr

Ωράριο λειτουργίας: Δευ - Παρ / 9:00πμ - 5:00μμ

 

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top