Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περιοδικό Ψάρεμα με Σκάφος : Κεφαλόποδα

Τα κεφαλόποδα (Cephalopoda) είναι ομοταξία θαλάσσιων οργανισμών που ανήκουν στη συνομοταξία των υδρόβιων μαλακίων, αποτελούν το πιο εξελιγμένο είδος τους και ονομάστηκαν έτσι επειδή τα πλοκάμια τους εκφύονται από το κεφάλι τους. Στην ομοταξία τους περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα θράψαλα, τα καλαμάρια, οι μοσκιοί, οι σουπιές και τα χταπόδια, όπως και είδη που φαινομενικά δεν μοιάζουν ιδιαίτερα στα προηγούμενα, ανάμεσα στα οποία και ο ναυτίλος.

Κεφαλόποδα

Τα κεφαλόποδα (Cephalopoda) είναι ομοταξία θαλάσσιων οργανισμών που ανήκουν στη συνομοταξία των υδρόβιων μαλακίων, αποτελούν το πιο εξελιγμένο είδος τους και ονομάστηκαν έτσι επειδή τα πλοκάμια τους εκφύονται από το κεφάλι τους. Στην ομοταξία τους περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα θράψαλα, τα καλαμάρια, οι μοσκιοί, οι σουπιές και τα χταπόδια, όπως και είδη που φαινομενικά δεν μοιάζουν ιδιαίτερα στα προηγούμενα, ανάμεσα στα οποία και ο ναυτίλος.


Χημικό φωτάκι της LINEA EFFE & Καλαμαριέρες “Ματάδες” TOTANARE EYED SQUID της LINEA EFFE

Του Μάρκου Βιδάλη

Χημικό φωτάκι της LINEA EFFE & Καλαμαριέρες “Ματάδες” TOTANARE EYED SQUID της LINEA EFFE

Καλαμαριέρες “Ματάδες” TOTANARE EYED SQUID της LINEA EFFE

Η εταιρεία Lineaeffe προσπάθησε να προσομοιώσει τις πραγματικές συνθήκες δημιουργώντας καλαμαριέρες µε ιδιαίτερα μεγάλα µάτια, τις επονομαζόμενες και «ματάδες».

Αν δείτε ότι τα άλλα σας τεχνητά δεν αποδίδουν, δοκιμάστε τους ματάδες και θα εκπλαγείτε.

Χημικό φωτάκι της LINEA EFFE

Το νέο πρωτοποριακό χημικό φωτάκι πολύ μεγάλης διάρκειας έντονου φωτός, θα μας κάνει να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα sialum και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στις μπαλαδοκαθετές, αλλά και  στα θράψαλα.

Σε συσκευασία που περιέχει 2 τεμάχια.

 ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ  - Είδη αλιείας - Ναυπηγείο σκαφών

Τηλέφωνο: 231 030 9088

ΚατηγορίαΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ
Print
Back To Top