Μελανούρι

Το μελανούρι (Oblada melanura Λινναίος, 1758) είναι ένα Μεσογειακό ψάρι του αλμυρού νερού που ανήκει στην οικογένεια των Σπαριδών. Είναι το μόνο είδος του γένους Oblada.
Το σώμα του είναι αρκετά φαρδύ στη μέση, τα μάτια του είναι μεγάλα με διάμετρο σχεδόν το μισό ύψος του κεφαλιού και το στόμα του είναι λοξό με λεπτά χείλια και μόνο κοπτήρες μπροστά χωρίς άλλα δόντια.
Το πιο συνηθισμένο μέγεθος είναι στα 300-400 γραμμάρια, ενώ κάποιες φορές μπορεί να ξεπεράσει και τα 700 γρ. Το μήκος του είναι 34 εκ. και παρόλο το μικρό του μέγεθος σε σχέση με άλλα ψάρια, μπορεί να ζήσει 11 χρόνια και κάποιες φορές λίγο παραπάνω.


BIO MARE. Αρώματα για φυσικά και τεχνητά δολώματα από την TECHNOFISH

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

BIO MARE. Αρώματα για φυσικά και τεχνητά δολώματα από την TECHNOFISH

Το BIO MARE της ΤechnoFISH με βάση το τυρί, τη γαρίδα, την σαρδέλα και το σκόρδο - τυρί, είναι ένα απόλυτα φυσικό, συμπυκνωμένο πρόσθετο, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε τα φυσικά και τεχνητά σας δολώματα ακόμα πιο θελτικά προς τα θηράματα.

Διατίθεται σε πλαστική φιάλη σπρέυ.

Συσκευασία: 60ml

Διαθέσιμες γεύσεις: Σαρδέλα, Γαρίδα, Σκόρδο - τυρί, Σκόρδο

Το BIO MARE ένα καινοτόμο προϊόν σε μορφή παχύρευστου λαδιού, υψηλής ποιότητας με Φερομόνες, Αμινοξέα, Αρώματα που εφαρμόζεται σε κάθε φυσικό Δόλωμα, Μαλάγρες καραβιδάκι, μάνες, ζύμες κ.α. καθώς και σε τεχνητό όπως, Καλαμαριέρες, Σιλικόνες, Πλάνους, Τεχνητά κ.α.

Το άρωμα BIO MARE βοηθά στο ψάρεμα των Καλαμαριών και της Σουπιάς είτε από την ακτή, είτε από την βάρκα, αλλά και σε Spinning τεχνικές όπως, Light και Heavy Rock Fishing.

Διατηρεί τη φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχει υψηλό επίπεδο απορροφητικότητας από ό,τι άλλα αρώματα και αυτό κάνει την μεγάλη διαφορά.

Τα Αμινοξέα και οι Φερομόνες στο ψάρεμα, αποτελούν μια αμφιλεγόμενη και πολυσυζητημένη στρατηγική στους κόλπους των ψαράδων. Η προσθήκη αµινοξέων στα δολώµατά µας, έχει παρατηρηθεί ότι µπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να κάνει τη διαφορά, όταν τα ψάρια δεν είναι ιδιαίτερα δραστήρια και κινητικά.

Οι φερομόνες και τα αμινοξέα δημιουργούν διατροφικό παροξυσμό στους θηρευτές στο σημείο όπου εφαρμόζεται. Οι γεύσεις και τα αρώματα που εκλύονται, ξυπνούν τα ένστικτα των θηρευτών για επίθεση.

Η εφαρμογή ελάχιστης μόνο ποσότητας, ψεκάζοντας πάνω στα τεχνητά, στις καλαμαριέρες, σε νωπά δολώματα, αλλά και σε μαλάγρες είναι αρκετή για να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

TECHNOFISH

Κοραή 24, Μοσχάτο, Τηλ: 21 0941 0096

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top