Σκάφος & Κινητήρες

Γαλότσες 862 Greenlander από την Lemigo.

Του Μάρκου Βιδάλη

Γαλότσες 862 Greenlander από την Lemigo.

Πρόκειται για ένα ακόμα μοντέλο της καταπληκτικής εταιρείας Lemigo που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει πολλές διαφορετικές πτυχές του ψαρέματος εξίσου αποδοτικά. Η Greenlander είναι μια γαλότσα, τόσο του παράκτιου ψαρά που περπατάει τις ακτές ψαρεύοντας, όσο και του σκαφάτου, έτοιμη να κρατήσει τα πόδια στεγνά και ζεστά καθ’ όλη την διάρκεια του ψαρέματος, από το ρίξιμο του τρέιλερ μέχρι και την επιστροφή.

H Greenlander είναι ψηλή γαλότσα και διαθέτει μέτρια τρακτερωτή σόλα, που προσφέρει απόλυτη πρόσφυση σε άμμο, χαλίκια, αλλά και πολυεστέρα. Είναι 100% αδιάβροχες και με το αποσπώμενο καλτσάκι της Lemigo που κατά την διάρκεια του χειμώνα προστατεύει το πόδι μας ακόμα και στους -30ο . Γίνονται απαραίτητες στους ψαράδες των εκβολών, των παραλιών και του φυσικά σκάφους.

Ακόμα το βάρος τους είναι πραγματικά ελάχιστο, αφού είναι κατασκευασμένες από EVA υψηλής αντοχής. Σαν αποτέλεσμα το βάρος της κάθε μίας δεν ξεπερνάει τα 381 γραμμάρια, ενώ το αντίστοιχο βάρος για μια κοινή γαλότσα από λάστιχο είναι τα 774 γραμμάρια, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες. Αλήθεια, πόσο ζυγίζει η δική σας γαλότσα;

 Προτεινόμενη τιμή λιανικής 34.00 ευρώ! 

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΣΜΑΡΩ & ΣΙΑ ΟΕ Είδη Αλιείας - Τηλέφωνο: 231 056 9455

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top