Μάρκος Βιδάλης

Ο Μάρκος Βιδάλης είναι γεννημένος τον Μάιο του 1979 και κατάγεται από την Τήνο. Έχοντας μεγαλώσει με δυο παππούδες, έναν επαγγελματία ψαρά και ένα ερασιτέχνη, το ψάρεμα ήταν μονόδρομος για αυτόν από μικρή ηλικία. Ψαρεύει από μικρή ηλικία και αρθρογραφεί στο περιοδικό ΨΑΡΕΜΑ από το 1997. Έχει αγάπη κυρίως για τεχνικές που αφορούν τεχνητά δολώματα, τόσο από ακτή όσο και από βάρκα.

Έχει στο παρελθόν του συνεργαστεί με πολλές γνωστές εταιρείες κατασκευής τεχνητών δολωμάτων και ειδών αλιείας του εξωτερικού και κυρίως της Ιαπωνίας, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην δημιουργία εξοπλισμού ψαρέματος. Σήμερα είναι Product Manager στην εταιρεία Savage Gear, όπου σχεδιάζει εξ ολοκλήρου, πρωτοποριακά τεχνητά ψαράκια και λοιπό αλιευτικό εξοπλισμό. 


Ψυγεία Δολώματος - Bait Box 18L, από την TECHNI ICE.

Του Μάρκου Βιδάλη

Ψυγεία Δολώματος - Bait Box 18L, από την TECHNI ICE.

Τα κουτιά δόνησης Techniice σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να χρησιμοποιηθούν τόσο σε αλμυρό νερό, όσο και σε γλυκό νερό.

Είναι ιδανικά για χρήση σε Σκάφη, Τζετ σκι, Καγιάκ, στο αυτοκίνητό σας και όταν ψαρεύετε ακόμα και από την ακτή. Αυτά τα κιβώτια υψηλής ποιότητας είναι μονωμένα με αφρό PS υψηλής πυκνότητας, για να κρατήσει το δόλωμα δροσερό. Αυτό το μονωμένο ψυγείο δολώματος, κρατάει το δόλωμά σας φρέσκο ακόμα και τις καλοκαιρινές ημέρες.

Είναι κατασκευασμένα με μια στεγανωτική φλάντζα και έχουν βαλβίδες συμπίεσης από ανοξείδωτο χάλυβα Marine Grade. Προσφέρουν επίσης μια άνετη λαβή και λουράκι ώμου. Τα Bait Box Tecniice έρχονται με μια ισχυρή αντλία αερισμού 2 ταχυτήτων (αντλία αέρα) που λειτουργεί σε 12volt πηγή ενέργειας μέσω μιας υποδοχής αναπτήρα τσιγάρων ή χρησιμοποιεί μπαταρίες 2 x D μέγεθος.

Για περισσότερες πληροφορίες και ΤΙΜΗ επικοινωνήστε: 210 960 4524

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top