Γιώργος Καρακολίδης

Γεννήθηκε στις Σέρρες τον Μάρτιο του 1980 και εργάζεται στην Πολεμική Αεροπορία ως ηλεκτρονικός. Σε μια πόλη μακριά από την θάλασσα, δεν είχε καμία ψαρευτική επαφή με αυτήν έως ότου το 2008 γνώρισε την σύζυγο του Γιώτα Κεραμιδάρη, η οικογένεια της οποίας διατηρεί κατάστημα με είδη αλιείας . Η πρώτη επαφή ήταν σε τεχνικές από βάρκα, κυρίως συρτή βυθού με μολύβι φύλακα.

Η επιμονή και η τελειομανία που τον διακατέχει τον οδήγησαν σύντομα σε μεγάλες ψαρευτικές επιτυχίες. Μετά από κάποια χρόνια τριβής με την τεχνική η δυσκολία εύρεσης ζωντανών δολωμάτων σε συνδυασμό με την χιλιομετρική απόσταση από τον τόπο κατοικίας τον οδήγησαν να πειραματιστεί με τα τεχνητά δολώματα τα οποία πολύ γρήγορα τον κέρδισαν. Ασχολήθηκε αρχικά με το inchiku και το slow jigging, αλλά την καρδιά του έκλεψαν οι σιλικόνες και το tai rubber. Έχει αρθρογραφήσει κατά καιρούς σε ελληνικά περιοδικά ψαρέματος και στα πλαίσια της ενίσχυσης της οικογενειακής επιχείρησης, διατηρεί ένα πλούσιο ψαρευτικό κανάλι στο YouTube.


Νέο καλάμι Throne Inchiku 50-200gr από την Pregio.

Του Μάρκου Βιδάλη

Νέο καλάμι Throne Inchiku 50-200gr από την Pregio.

To πιο ελαφρύ μοντέλο στην σειρά inchiku Throne με τον εκπληκτικό χαρακτήρα και την αξεπέραστη συμπεριφορά!

Η σειρά Throne Inchiku – Jigging είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και σε χρήση σιλικονούχων τεχνητών σε κάθετο ψάρεμα!

To net lock στην βάση, μηδενίζει το χαλάρωμα του μηχανισμού κατά το ψάρεμα και το ελάχιστο βάρος και η απεριόριστη αντοχή που διαθέτουν αυτά τα καλάμια, θα σας ενθουσιάσει από… την πρώτη μανιβελιά!

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΣΜΑΡΩ & ΣΙΑ ΟΕ Είδη Αλιείας

Τηλέφωνο: 231 056 9455

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top