Ψυγείο πάγου 400 LT SQUARE BLUE, από την TECHNI ICE.

Του Νίκου Ρακιτζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 8812
  • 0 Σχόλια
Ψυγείο πάγου 400 LT SQUARE BLUE, από την TECHNI ICE.

Τα ψυγεία πάγου της σειράς Techni ice Classic παράγονται με ΜΟΝΩΣΗ ΠΟΛΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ που εγχέεται υπό υψηλή πίεση στους τοίχους και καπάκια διπλού πάχους για εκπληκτική απόδοση στη ψύξη.

Επιλογή κλειδώματος καπακιού

Τα κλασικά ψυγεία έχουν σχεδιαστεί με ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ PAD για να ασφαλίζουν τα τρόφιμα και τα ψάρια σας ή για ασφαλή αποθήκευση όταν χρησιμοποιούνται ως κουτί αποθήκευσης.

Κλείδωμα

Τα ψυγεία Techni ice Classic Range έχουν σχεδιαστεί με ένα ΝΕΟ χαρακτηριστικό DUAL SEAL που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί κλείδωμα αέρα.

Λαβή καπακιού

Τα ψυγεία της σειράς Techni ice Classic έχουν σχεδιαστεί με λαβές στο καπάκι, οι οποίες βοηθούν στην ανύψωση του καπακιού όταν υπάρχει αδικαιολόγητη αναρρόφηση από το κενό στο κουτί.

Μεντεσέδες

Το Classic Model διαθέτει πλήρως χυτευμένους μεντεσέδες με ανθεκτικούς στη διάβρωση για να αντέχουν χρόνια χρήσης στις σκληρές αυστραλιανές περιοχές ή έξω στη θάλασσα. Για πρόσθετη υποστήριξη, τα κουτιά συνοδεύονται από ΣΧΟΙΝΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ για να απομακρύνουν την καταπόνηση από τους χυτευμένους μεντεσέδες όταν ανοίγει το καπάκι. Ορισμένες εταιρείες δεν προσφέρουν αυτά τα σχοινιά για να μειώσουν το κόστος.

Καπάκια

Οι ψυγεία πάγου Techni ice Classic διαθέτουν ΚΑΠΑΚΙ ΔΙΠΛΟΥ ΠΑΧΟΥΣ για να παρέχουν διπλή μόνωση από το επάνω μέρος, όπου η περισσότερη ακτινοβολούμενη θερμότητα εισέρχεται στο κουτί.

Γλιστρήματα

ΣΚΛΗΡΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΠΛΑΣΙΔΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΗΚΟΥΣ στο κάτω μέρος σε όλα τα μοντέλα και πρόσθετες πλαϊνές αντιολισθήσεις σε μοντέλο 100Ltr και άνω για αποφυγή γρατσουνιών σε ρυμουλκούμενα, σκάφη και σχάρες οροφής.

Ρωτήστε για τη τιμή:

Techni Ice Τηλ: 210 960 4524

Ευξείνου Πόντου 85, Γλυφάδα / Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

ΚατηγορίαΨΥΓΕΙΑ ΠΑΓΟΥ
Print
Back To Top