Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Περιοδικό Ψάρεμα με Σκάφος : Νέο Τεύχος

Διαβάστε το καινούριο περιοδικό που μόλις κυκλοφόρησε ηλεκτρονικά.

O Δήμος Οικονόμου με μια όμορφη σφυρίδα, που έπιασε σούρουπο με συρτή βυθού.

Τεύχος Νο 173_d2 - Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2021

Μια νέα αρχή, με νέα δεδομένα αλλά με την ίδια μυρωδιά θάλασσας που όλοι ξέρουμε!

Το αγαπημένο μας περιοδικό, έγινε ηλεκτρονικό, κάτι που ήταν άλλωστε η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να είμαστε κοντά σας, ακόμα πιο εύκολα, πάντα και παντού, στο σπίτι, στην εξοχή, στην βάρκα, ακόμα και στα βράχια. Έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε έγκυρες ψαρευτικές πληροφορίες κάθε στιγμή, ακόμα και στο ίδιο το ψάρεμα. Γνωρίζω ότι το νέο ανανεωμένο ηλεκτρονικό περιοδικό βγαίνει σε μια ακόμα δύσκολη στιγμή, όπου η ελευθερία μας είναι περιορισμένη, για λόγους που ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω.
Πραγματικά το να στερείσαι ένα μέρος της ελευθερίας σου είναι μεγάλο χτύπημα, ειδικά όταν είσαι Έλληνας και η ίδια σου η «σύσταση» είναι άρρηκτα δεμένη με τον όρο της ελευθερίας. Θα έλεγε κανείς ότι η σύσταση του ίδιου το όρου της ελευθερίας αποτελείται από ελληνισμό. Ελπίζουμε να μείνουν όλα στην ιστορία και να γίνουν απλά μια κακή πικρή ανάμνηση, που όμως να μας θυμίζει πάντα την αξία αυτών, που στην καθημερινότητα μας πριν την πανδημία, θεωρούσαμε δεδομένα.
Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναχάσω μπουνάτσα αν δεν έχω κάτι σημαντικό να κάνω. Δεν θα αφήσω τίποτα για αύριο, που κανονικά θα μπορούσα να κάνω σήμερα. Και όσο για ψάρεμα τον χειμώνα, που απομένει και όταν αυτό επιτραπεί, κανένας καιρός δεν με σταματάει!

Μάρκος Βιδάλης

Το Ψάρεμα με Σκάφος δημοσιεύεται διαδικτυακά. ΗΜΕΡ: 15 ΔΕΚ. 15 ΦΕΒ. 15 ΑΠΡ. 15 ΙΟΥΝ. 15 ΑΥΓ. 15 ΟΚΤ.


 

 

 

Πλάνος GLAUCETAS SLOW JIG της SAKURA & Tai Rubber SLIDER SEPIA MADAI  της SAKURA

Του Μάρκου Βιδάλη

Πλάνος GLAUCETAS SLOW JIG της SAKURA & Tai Rubber SLIDER SEPIA MADAI  της SAKURA

Tai Rubber SLIDER SEPIA MADAI  της SAKURA

Με αγκίστρια assist της OWNER, φούστα με νήματα από σιλικόνη και λατέξ, ηλεκτροστατική βαφή και εξαιρετικά ανθεκτικό βερνίκι, 3D μάτια "Diamond UV Reactive", ιδανικός για φαγκριά, συναγρίδες, σκαθάρια.

Κυκλοφορεί σε βάρος 45, 65, 85 και 105 γραμμάρια.

Πλάνος GLAUCETAS SLOW JIG της SAKURA

Με την ασύμμετρη ισορροπία, που του επιτρέπει και να κατεβαίνει γρήγορα αλλά και να έχει το κυματοειδές παίξιμο, εκείνο που θα προσελκύσει τα ψάρια κοντά του.

Κυκλοφορεί σε βάρος 100, 120, 150 και 180gr αρματωμένος με διπλό assist hook.

 ΕΝ ΠΛΩ ΚΑΛΑΪΤΖΗ - Είδη Αλιείας 

Τηλέφωνο: 231 075 2359

ΚατηγορίαΕΝ ΠΛΩ ΚΑΛΑΪΤΖΗ
Print
Back To Top