ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ - Είδη αλιείας - Ναυπηγείο σκαφών

Η εταιρία ειδών αλιείας Αφοί Ρογδάκη ΟΕ που δραστηριοποιείται στη χονδρική ειδών αλιείας, ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του ψαρέματος με έδρα στην Θεσσσαλονίκη πριν από 42 χρόνια. Έκανε το ψάρεμα πιο αγαπητό και προσιτό σε όλους µε προϊόντα ειδών αλιείας που αντέχουν στον χρόνο και διατίθενται σε προσιτές τιμές.
Τα πρώτα βήματα λαμβάνουν χώρα σε υποτυπώδεις εγκαταστάσεις στη σημερινή θέση της επιχείρησης που τότε όμως αποτελούσε καίριο σημείο μετάβασης προς τη Χαλκιδική. Στηριζόμενη αποκλειστικά σε προϊόντα παραγωγής της, προμηθεύει την αγορά µε δολώματα και τα άκρως απαραίτητα σύνεργα για ψάρεμα.
Σε διάστημα λίγων ετών το εγχείρημα των αδελφών Γιώργου, Μανώλη και Νίκου παίρνει σάρκα και οστά µε τη δημιουργία του καταστήματος. Η δημιουργία της αποθήκης το 1994 σηματοδοτεί την είσοδο της επιχείρησης στο εμπόριο χονδρικών πωλήσεων στα είδη αλιείας. Γρήγορα η εταιρία Αφοι Ρογδάκη ΟΕ – Είδη Αλιείας, θα αποκτήσει δίκτυο συνεργατών, καταστήματα σε όλη την Ελλάδα όπου προμηθεύονται προϊόντα ψαρέματος σε χοντρικές τιμές με υψηλό δείκτη value for money.
Παράλληλα ξεκινάει η δραστηριοποίηση στο χώρο της παραγωγής σε πολυεστερικά σκάφη, µε τη δημιουργία ναυπηγείου και την κατασκευή των πρώτων μοντέλων σκαφών. Πλέον η εταιρία Αφοί Ρογδάκη δραστηριοποιείται στη χονδρική και στη λιανική πώληση ειδών αλιείας, κρατώντας πάντα τις τιμές προσιτές και την καλή ποιότητα στα εμπορεύματα της.

1ο χλμ ΧΑΡΙΛΑΟΥ - ΘΕΡΜΗΣ, 555 35 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - T. 2310309088, 2310306796


Χημικό φωτάκι της LINEA EFFE & Καλαμαριέρες “Ματάδες” TOTANARE EYED SQUID της LINEA EFFE

Του Μάρκου Βιδάλη

Χημικό φωτάκι της LINEA EFFE & Καλαμαριέρες “Ματάδες” TOTANARE EYED SQUID της LINEA EFFE

Το νέο πρωτοποριακό χημικό φωτάκι πολύ μεγάλης διάρκειας έντονου φωτός, θα μας κάνει να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα sialum και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στις μπαλαδοκαθετές, αλλά και  στα θράψαλα.

Η εταιρεία Lineaeffe προσπάθησε να προσομοιώσει τις πραγματικές συνθήκες δημιουργώντας καλαμαριέρες µε ιδιαίτερα μεγάλα µάτια, τις επονομαζόμενες και «ματάδες».

LINEAEFFE  - Καλάμι ΜALIBU & Μηχανισμός JD TROLLING.

Tου Μάρκου Βιδάλη

LINEAEFFE  - Καλάμι ΜALIBU & Μηχανισμός JD TROLLING.

Καλάμι ΜALIBU και μηχανισμός JD TROLLING, αποτελούν µια εξαίρετη πρόταση και ένα ιδανικό σύνολο για τους φίλους της συρτής σε όλες τις μορφές αλλά και της ζόκας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να έχουν στο σκάφος τους ένα αξιόλογο εξοπλισμό, µε αξιοσημείωτη αντοχή στο χρόνο.

Back To Top